Νέα αναβολή του AmiCamp #8

Αναβάλλεται επ' αορίστου το AmiCamp #8 για την προφύλαξη των συμμετεχόντων και λόγω της χαμηλής προσέλευσης. Δυστυχώς, μια εκδήλωση σαν το AmiCamp, σκοπός του οποίου είναι να φέρει κοντά όλα τα μέλη της Ελληνικής Amiga κοινότητας, βασίζεται στην αλληλεπίδραση των επισκεπτών, στην επικοινωνία και στην δυνατότητα που μας δίνεται να δούμε νέο και παλιό hardware, να δοκιμάσουμε νέα παιχνίδια, να διαγωνιστούμε σε κάποια αγαπημένα και στο τέλος να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες.

Δυστυχώς, η νομοθεσία και  οι περιορισμοί που ισχύουν για αυτές τις μέρες που διανύουμε, καθιστά την διοργάνωση δύσκολο να εξελιχθεί όπως το επιθυμούμε. Για αυτό, το 8ο AmiCamp αναβάλεται για φέτος και βλέπουμε.

Για εμάς είναι μια ευκαιρία για να αναθεωρήσουμε, ανανεώσουμε και ν' αναδιοργανωθούμε. Έχουμε αρκετές ιδέες, για τις οποίες θα εργαστούμε με σκοπό να μπορέσουμε να ενδυναμώσουμε την Ελληνική κοινότητα της Amiga. Φυσικά, το AmiCamp θα επανέλθει μόλις τα πράγματα σταθεροποιηθούν και μπορέσουμε να επανέλθουμε στην γνωστή μας κανονικότητα.