Κυκλοφόρησε το Tower 57

Όσοι βρεθήκατε στο 6ο AmiCamp είχατε την ευκαιρία να δοκιμάσετε πρώτοι στην Ελλάδα το Tower 57 σε μια AmigaOne A1222. Πριν λίγες μέρες το port του παιχνιδιού της Pixwerk ολοκληρώθηκε και μπορείτε να το αγοράσετε για να το παίξετε και στο δικό σας μηχάνημα. Στο πακέτο περιλαμβάνονται οι έκδόσεις για AmigaOS 4, MorphOS και AROS.

Πρόκειται για ένα shoot'em up παιχνίδι το οποίο σε πολλούς θα θυμίσει το παλιό καλό Chaos Engine. Το παιχνίδι έχει να κάνει με έναν αινιγματικό κόσμο όπου όλοι οι πολίτες ανήκουν σε πύργους και η κοινωνία ελέγχεται από μια μυστηριώδη ανώτερη δύναμη.

Μια αναλυτική παρουσίαση του παιχνιδιού μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε από την επίσημη σελίδα στο itch.io. Συνήθως, τα παιχνίδια στην Amiga κοστίζουν τα διπλάσια από το κόστος του Tower 57, ειδικά αν είναι τέτοιου επιπέδου. Αφού το αγοράσετε και δείτε πόσο καλή δουλεία έχει γίνει από τον Daniel, θα σας προτείναμε να κάνετε και ένα donation σε εκείνον, στην προσωπική του ιστοσελίδα, ώστε να μπορεί να μας δίνει τόσο καλά παιχνίδια και στο μέλλον.