Δωρεές

Το AmiCamp είναι μια εκδήλωση για την Ελληνική Amiga κοινότητα, η οποία εδώ και πάνω από 7 χρόνια διοργανώνεται με ιδιαίτερη επιτυχία. Έχουμε καταφέρει κάθε χρόνο να σας έχουμε μαζί μας, να συμμετέχετε στην διοργάνωση είτε εκθέτοντας τα μηχανήματά σας, είτε κάνοντας κάποια παρουσίαση, είτε παρουσιάζοντας όσα δημιουργείτε, είτε ως επισκέπτες. Η υποστήριξη όλων και τα καλά λόγια που μας μεταφέρετε μας δίνουν δύναμη για να συνεχίζουμε και κάθε χρόνο να διοργανώνουμε την μεγαλύτερη εκδήλωση στην Ελλάδα για όλους τους φίλους της Amiga.

Από την πρώτη εκδήλωση που διοργανώσαμε δεν υπήρξε οποιαδήποτε χρέωση των επισκεπτών, των εκθετών και των δημιουργών, διότι πιστεύουμε ότι το χόμπι μας πρέπει να το χαιρόμαστε στον μέγιστο βαθμό, και δεν θέλουμε να αφήνουμε κανέναν απ' έξω, που λόγω δυσκολιών δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σε κάποια χρέωση. Πόσο μάλλον όταν πολλοί από εμάς φύγαμε και με δώρα από κάποιο από τα προηγούμενα AmiCamps.

Από σήμερα, δίνουμε την δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν, να υποστηρίξουν την διοργάνωση του AmiCamp με μια χρηματική δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού. Κάθε ευρώ που θα δωρίσετε, θα πάει στην διοργάνωση των μελλοντικών AmiCamp, και στα έξοδα που έχουν να κάνουν με αγορά αναγκαίου εξοπλισμού και ενοικίασης του εκάστοτε χώρου. Επίσης, κάθε ένας από εσάς που θα συνεισφέρει, θα μπει στην Hall of Fame λίστα των υποστηρικτών της εκδήλωσης, εκτός κι αν μας δηλώσει ότι δεν το επιθυμεί.

Όλοι μας ήμαστε μέρος της Ελληνικής Amiga κοινότητας, και με την συνδρομή όλων μας, είτε μικρή, είτε μεγάλη, βοηθάμε στο να διατηρηθεί ζωντανή, ενεργή και υγιείς.

Εμείς σας ευχαριστούμε από καρδιάς για κάθε δωρεά.

Με εκτίμηση,
η διοργανωτική ομάδα