4ο AmiCamp και οι ετοιμασίες ξεκίνησαν

To 4o AmiCamp, και το 2ο μέσα στο 2015, ετοιμάζεται λίγο πριν αλλάξει η χρονιά. Στις 19 & 20 Δεκεμβρίου, μαζεύουμε τα μηχανήματά μας και μαζευόμαστε στον γνώριμο χώρο του Found.ation για ένα διήμερο γεμάτο Amiga και Retro computing. Μας περιμένουν εκπλήξεις σε θέματα hardware αλλά και software και μπόλικο gaming με ό,τι νεότερο κυκλοφορεί, αλλά και τα παλιότερα. Θα έχουμε και την δυνατότητα να τα πούμε για τις εξελίξεις στον χώρο της Amiga και να γνωριστούμε με όσους μπαίνουν στον χώρο τώρα.

Εάν κι εσείς θέλετε να συμμετάσχετε στο AmiCamp με δικό σας υπολογιστή ή ως ομιλητής με κάποια παρουσίαση, συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας. Οι θέσεις συμμετοχής είναι συγκεκριμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας αλλά και θεματικού ενδιαφέροντος.

Στις επόμενες μέρες θα ενημερώνουμε την σελίδα μας με το πρόγραμμα των παρουσιάσεων και τις συμετοχές μηχανημάτων. Αν θέλετε να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα του AmiCamp, παρακολουθήστε την σελίδα μας ή ακολουθήστε μας στα social networks FacebookTwitter καιGoogle+.