Οι εθελοντές της Glovo βοηθούν στην εκδήλωση

Για να πάνε όλα καλά σε μια εκδήλωση, εκτός από καλή διάθεση, χρειάζεται να υπάρχουν και άνθρωποι να αναλάβουν κάποια μικρές αλλά εξίσου σημαντικές εργασίες, όπως το να βοηθούν τους συμμετέχοντες να λύσουν προβλήματα που ενδέχεται να συναντήσουν. Αυτόν το ρόλο προσφέρθηκαν να αναλάβουν τα παιδιά της Glovo, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν στην οργάνωση του χώρου και σε θέματα που μπορεί να διαφύγουν της αντίληψής μας κατά την εκδήλωση.

Η GloVo είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα εθελοντών, στην οποία άνθρωποι από όλο τον κόσμο μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν ως εθελοντές σε events και δράσεις ανάλογα με την τοποθεσία, τα ενδιαφέροντα και τις ικανότητές τους. Επίσης οι διοργανωτές events και δράσεων μπορούν να βρουν τους κατάλληλους εθελοντές για το δικό τους event ή δράση.

Στο AmiCamp θα τους αναγνωρίσετε από το λεκτικό “Volunteer” που θα υπάρχει στην μπλούζα τους. Με την εμπειρία που έχουν θα μας βοηθήσουν να επικεντρωθούμε στην εκδήλωση και να μην χρειαστεί να ασχοληθούμε με άλλα θέματα. Και τους ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν.