Blog

Amicamp 8 στις 25 & 26 Ιουνίου

Μετά από 2 χρόνια και αρκετές προσπάθειες να διοργανώσουμε το επόμενο AmiCamp, ήμαστε πια έτοιμοι να τα πούμε από κοντά, να παίξουμε με τα αγαπημένα μας μηχανήματα και να περάσουμε δύο μέρες μακριά από το άγχος της καθημερινότητας. Στις 25 & 26 Ιουνίου το 8ο AmiCamp θα διεξαχθεί στον γνωστό χώρο του Found.ation, όπου έχει γίνει η έδρα μας όλα αυτά τα χρόνια. Επανερχόμαστε δυναμικά και περιμένουμε να σας δούμε όλους από κοντά.

Όσοι από εσάς θέλετε να συμμετάσχετε με τον μηχάνημά σας ή κάνοντας κάποια παρουσίαση, παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής.

Νέα αναβολή του AmiCamp #8

Αναβάλλεται επ' αορίστου το AmiCamp #8 για την προφύλαξη των συμμετεχόντων και λόγω της χαμηλής προσέλευσης. Δυστυχώς, μια εκδήλωση σαν το AmiCamp, σκοπός του οποίου είναι να φέρει κοντά όλα τα μέλη της Ελληνικής Amiga κοινότητας, βασίζεται στην αλληλεπίδραση των επισκεπτών, στην επικοινωνία και στην δυνατότητα που μας δίνεται να δούμε νέο και παλιό hardware, να δοκιμάσουμε νέα παιχνίδια, να διαγωνιστούμε σε κάποια αγαπημένα και στο τέλος να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες.

Νέα ημερομηνία για το 8ο AmiCamp

Το 8ο AmiCamp θα είναι καλοκαιρινό, καθώς η ημερομηνία που θα διεξαχθεί θα είναι στις αρχές του Ιουλίου, την 4η και 5η του μήνα. Έτσι, λίγο πριν φύγετε για τις διακοπές σας, θα μαζευτούμε στο γνωστό χώρο του Found.ation, να τα πούμε από κοντά μαζί με τα όμορφα μηχανήματά μας και να παίξουμε τα αγαπημένα μας παιχνίδια. Φυσικά, εάν η όλη κατάσταση με τον Covid 19 δεν έχει εξομαλυνθεί, και οι απαγορεύσεις συνεχίζονται, ίσως να χρειαστεί να μεταφερθεί ξανά, αν και πιστεύουμε ότι σε τρεις μήνες από τώρα θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση όλοι μας.

Αναβάλεται το AmiCamp #8

Λόγω των δυσάρεστων τελευταίων εξελίξεων με τον COVID-19, ο οποίος εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς, αποφασίσαμε την αναβολή του 8ου AmiCamp, ώστε να προστατεύσουμε όλους όσους θα συμμετείχαν καθώς και τις οικογένειες τους. Δεν συνηθίζουμε να αλλάζουμε ημερομηνίες ή να ακυρώνουμε τα AmICamps, αλλά η τωρινή κατάσταση απαιτεί την προσοχή όλων μας. Σας ζητάμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση μπορεί να προκαλέσει η απόφασή μας.

Sensible Days 2020 στο φετινό Amicamp #8

Στα πλαίσια του επερχόμενου AmiCamp, τη 2η ημέρα του event σχεδιάζεται να διοργανωθεί το 4ο εν Ελλάδι Sensi Days! Αναζητούνται 16 τολμηροί παίχτες που θα αναμετρηθούν με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλητή!

Κυκλοφόρησε το Tower 57

Όσοι βρεθήκατε στο 6ο AmiCamp είχατε την ευκαιρία να δοκιμάσετε πρώτοι στην Ελλάδα το Tower 57 σε μια AmigaOne A1222. Πριν λίγες μέρες το port του παιχνιδιού της Pixwerk ολοκληρώθηκε και μπορείτε να το αγοράσετε για να το παίξετε και στο δικό σας μηχάνημα. Στο πακέτο περιλαμβάνονται οι έκδόσεις για AmigaOS 4, MorphOS και AROS.

Διαβάστε στο τελευταίο RetroPlanet τι έγινε στο 6ο AmiCamp

Στο τελευταίο τεύχος του RetroPlanet μπορείτε να διαβάσετε την ανταπόκριση του Στέφανου "cool_amigan" Καρούσου από το 6ο AmiCamp. Το RETRO PLANET είναι ένα έγχρωμο, τριμηνιαίο, ΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟ, fanzine 50 σελίδων, επιστέγασμα των προσπαθειών μίας παρέας φίλων, που διαρκώς μεγαλώνει!

Και στο Twitch με τον AmigaBill

Στις 13 Φεβρουαρίου ο Βασίλης Νεστερούλης θα μιλήσει για το AmiCamp και την δική μας κοινότητα στον AmigaBill, στο κανάλι του στο Twitch. Ο AmigaBill είναι ένας από τους πιο ενεργούς YouTubers που ασχολείται με την Amiga, με αρκετούς χιλιάδες followers στο κανάλι του.

Παίξτε το νέο AlarCity

Το νέο παιχνίδι AlarCity θα έχει την δική του γωνιά στο φετινό AmiCamp, το οποίο θα μπορείτε να δοκιμάσετε και να απολαύσετε σε ένα από τα μηχανήματα που θα υπάρχουν στον χώρο. Κοντά μας θα είναι και ένα μέλος της ομάδας ανάπτυξής του ο οποίος θα μας μιλήσει για την πορεία του και τι θα περιμένουμε για την τελική έκδοση.

Θα την ακούσετε... για τα καλά

Η νέα Prisma Megamix θα βρίσκεται σε ένα από τα μηχανήματα της έκθεσης. Θα την αναγνωρίσετε από τον άρτιο ήχο που παράγει, αφήνοντας τον επεξεργαστή να ασχολείται με άλλα πράγματα. Κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και καταφέραμε να την έχουμε στο AmiCamp, ώστε να μπορέσετε να την δοκιμάσετε σε μια Amiga 1200.

Σελίδες

Subscribe to Blog