Blog

Και στο Twitch με τον AmigaBill

Στις 13 Φεβρουαρίου ο Βασίλης Νεστερούλης θα μιλήσει για το AmiCamp και την δική μας κοινότητα στον AmigaBill, στο κανάλι του στο Twitch. Ο AmigaBill είναι ένας από τους πιο ενεργούς YouTubers που ασχολείται με την Amiga, με αρκετούς χιλιάδες followers στο κανάλι του.

Παίξτε το νέο AlarCity

Το νέο παιχνίδι AlarCity θα έχει την δική του γωνιά στο φετινό AmiCamp, το οποίο θα μπορείτε να δοκιμάσετε και να απολαύσετε σε ένα από τα μηχανήματα που θα υπάρχουν στον χώρο. Κοντά μας θα είναι και ένα μέλος της ομάδας ανάπτυξής του ο οποίος θα μας μιλήσει για την πορεία του και τι θα περιμένουμε για την τελική έκδοση.

Θα την ακούσετε... για τα καλά

Η νέα Prisma Megamix θα βρίσκεται σε ένα από τα μηχανήματα της έκθεσης. Θα την αναγνωρίσετε από τον άρτιο ήχο που παράγει, αφήνοντας τον επεξεργαστή να ασχολείται με άλλα πράγματα. Κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και καταφέραμε να την έχουμε στο AmiCamp, ώστε να μπορέσετε να την δοκιμάσετε σε μια Amiga 1200.

Πολλά δώρα και φέτος

Όπως και πέρσι, και πάντα στο πνεύμα των ημερών, στο 5ο AmiCamp θα μοιράσουμε πολλά δώρα έκπληξη σε όσους παρευρεθούν, πάντα με την πολύτιμη βοήθεια των υποστηρικτών μας Cloanto, Alinea και Amiga Future.

Μπάλα, μπάλα και... πάλι μπάλα

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε μια ανανεωμένη έκδοση του SWOS, η έκδοση 16-17, με ανανεωμένα rosters ομάδων και διορθώσεις προβλημάτων. Η έκδοση αυτή κυκλοφόρησε με την ολοκλήρωση 20 χρόνων από την τελευταία επίσημη έκδοση του, την 96-97. Κι έτσι δεν γίνεται στο 5ο AmiCamp να μην γιορταστεί όπως του αρμώζει.<--break->

AmiCamp #5 σύντομα κοντά σας

Είναι η περίοδος που ανοίγουν σιγά σιγά τα Χριστουγεννιάτικα καταστήματα, αρχίζει η πόλη να στολίζεται, και τα παιδιά λιώνουν με τις διαφημίσεις γνωστών παιχνιδάδικων. Είναι η εποχή όμως που και οι καρδιές των Amig-άδων αρχίζουν να χτυπούν πιο γρήγορα, γιατί ξέρουν πως ένα ακόμα AmiCamp πλησιάζει. Αυτή την φορά είπαμε να γίνει ακόμα νωρίτερα, ώστε να μην σας έχουμε στην αναμονή για πολύ.

Tabor landed

Η τρίτη κατά σειρά AmigaOne που δημιούργησε η A-Eon είναι η A1222 Tabor. Ανακοινώθηκε πριν μερικούς μήνες στο φετινό AmiWest, αν και είχε εμφανιστεί νωρίτερα και σε άλλα Amiga events στο πλαίσιο των εορτασμών των 30 ετών της Amiga. Η μικρούλα, σε διαστάσεις μόνο, νέα AmigaOne προσγειώθηκε στα χέρια μας και θα βρίσκεται κι αυτή στο 4o AmiCamp. Δημιουργήθηκε από την A-Eon σε συνεργασία με την ACube, ως μια νέα entry level AmigaOne, ώστε να καλυφθεί όσο το δυνατόν, η ανάγκη για φθηνότερο hardware χωρίς να θυσιάζεται η απόδοση.

Θα τα... παίξετε!

Όπως και στα παλιότερα AmiCamps δεν έλειπαν τα games, έτσι και στο επόμενο που θα γίνει σε λίγες μέρες, θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε όλα τα νέα παιχνίδια που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, σε περίπτωση που ακόμα το σκέφτεστε να τα αγοράσετε. Ελάτε να δοκιμάσετε το Gorky17, το Swamp Defence 2 ή να κοντραριστείτε με άλλους στον ίδο χώρο με τα Wings Battlefield και Quake 3. Οι μάχες αυτή την φορά θα είναι δυνατές.

4ο AmiCamp και οι ετοιμασίες ξεκίνησαν

To 4o AmiCamp, και το 2ο μέσα στο 2015, ετοιμάζεται λίγο πριν αλλάξει η χρονιά. Στις 19 & 20 Δεκεμβρίου, μαζεύουμε τα μηχανήματά μας και μαζευόμαστε στον γνώριμο χώρο του Found.ation για ένα διήμερο γεμάτο Amiga και Retro computing. Μας περιμένουν εκπλήξεις σε θέματα hardware αλλά και software και μπόλικο gaming με ό,τι νεότερο κυκλοφορεί, αλλά και τα παλιότερα. Θα έχουμε και την δυνατότητα να τα πούμε για τις εξελίξεις στον χώρο της Amiga και να γνωριστούμε με όσους μπαίνουν στον χώρο τώρα.

Amiga Gaming

Κάθε γνήσιος χρήστης Amiga, έχει σπαταλήσει πάρα πολλές ώρες της ζωής του, και πολύ ιδρώτα παίζοντας με τα χιλιάδες διαθέσιμα παιχνίδια. Ποδοσφαιράκια, Shoot'em ups και Platform games έχουν την τιμητική τους σε κάθε Amiga event, όπου κι αν γίνονται στον κόσμο. Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από το AmiCamp, και για αυτό θα έχουμε έτοιμους υπολογιστές φορτωμένους με εκατοντάδες από τα καλύτερα games, έτοιμα να τα τρέξετε και να τα παίξετε.

Σελίδες

Subscribe to Blog